Slide 2
Slide 3
Slide 1
Blog Martin Borggreve: "Op weg naar een nieuw jaar!"06-12-2018

We gaan alweer richting Kerstmis. 2018 lijkt voorbij gevlogen. Voor Comicro was het een bewogen jaar. Na een intensieve voorbereiding zijn we in mei gestart met een nieuw lab-systeem. Dit verliep – zoals vele (ICT-)projecten – niet allemaal even vlekkeloos. Hier zal iedereen vast wat van gemerkt hebben. Maar dankzij de inzet van een groot aantal mensen is het gelukt een goed systeem neer te zetten. We zijn nog volop bezig dit te verbeteren, maar we kunnen trots zijn op het resultaat. En natuurlijk vooral op alle medewerkers – van Comicro en andere partijen – die dit mogelijk hebben gemaakt.

Daarnaast was 2018 vooral een jaar van vele uitbraken, van onder meer VRE, NDM en MRSA. Dit betekende veel drukte en soms duurde het verstrekken van uitslagen – in combinatie met het nieuwe lab-systeem – wat langer dan gebruikelijk. Uiteraard was dit nooit de bedoeling, maar alle partijen toonden begrip. Dank hiervoor.

We stevenen af op het eind van het jaar. Een periode waarin we stilstaan bij het afgelopen jaar, maar ook nadenken over wat het nieuwe jaar ons gaat brengen. Voor iedereen zal 2018 een andere beleving zijn geweest. Met goede, maar misschien ook minder prettige momenten. Ik hoop dan ook van harte dat u allemaal – op uw eigen manier – een geweldige kerst en jaarwisseling mag vieren, met alle mensen die u dierbaar zijn. Voor 2019 wens ik u alvast een jaar vol geluk, maar vooral veel gezondheid. Namens alle medewerkers van Comicro: fijne feestdagen! Martin Borggreve Directeur Comicro