Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3
Slide 1
Slide 1

ONS TEAM

 

ARTSEN-MICROBIOLOOG

De artsen-microbioloog dragen de eindverantwoordelijkheid voor de verkregen onderzoeksresultaten. Zij overleggen ook met de aanvragend arts over de betekenis hiervan. Zij geven advies over de behandeling van de patiënt en eventueel aanvullend onderzoek. Er is dag en nacht een arts-microbioloog beschikbaar voor medisch overleg.

MANAGER BEDRIJFSVOERING

De manager bedrijfsvoering is verantwoordelijk voor de vertaling en implementatie van beleid, alle ondersteunende bedrijfsmatige processen en de niet-medische processen van het primaire proces.

ACCOUNTMANAGER

De accountmanager is uw eerste aanspreekpunt met betrekking tot de dienstverlening van Comicro.

AFDELINGSMANAGERS

De afdelingsmanagers geven in samenspraak met de arts-microbiologen dagelijkse leiding aan het laboratorium.

ANALISTEN

De analisten verrichten de onderzoeken binnen het laboratorium. Alle analisten hebben een hogere laboratoriumopleiding gevolgd. Ze hebben ook bereikbaarheidsdiensten; als het nodig is kan er altijd iemand opgeroepen worden om spoedonderzoeken te verrichten.

SECRETARESSES

De secretaresses bieden administratieve, representatieve en secretariële ondersteuning ten behoeve van de afdeling.

APPLICATIEBEHEER

Applicatiebeheer is o.a. verantwoordelijk voor de correcte werking van het Laboratorium Informatie Systeem, koppelingen met verschillende analyzers, ondersteuning bij releases/updates en implementatie van wijzigingen en wensen, samen met betrokken key-users, analisten en artsen-microbioloog.