Slide 2
Slide 3
Slide 1
Paulien nu ook accountmanager van Diagnost-IQ06-12-2018

U bent gewend om uw diagnostiek aan te vragen via DCWF. Dat blijft zo. Wel komt er één relatiemanager voor Comicro én Diagnost-IQ.

Paulien Luijben is alweer bijna drie jaar accountmanager bij Comicro. U kent haar onder meer van de Comicro kant-en-klaar afnamesetjes. Vanaf 1 januari 2019 gaat zij ook het accountmanagement doen voor Diagnost-IQ, het klinisch chemisch lab. Eén gezicht voor beide laboratoria waar u met al uw vragen over logistiek, aanvragen van DTO’s, afnamematerialen enzovoorts terecht kunt. Een relatie die er al is en logischerwijze wordt uitgebreid met Diagnost-IQ.

Binnenkort zal Paulien contact met uw praktijk opnemen om instructie te geven over ZorgDomein, de nieuwe verwijsmodule maar ook om diagnostiek digitaal aan te vragen. Zij kan u ook wegwijs maken in het aanvragen van een account en u van alle belangrijke informatie over ZorgDomein voorzien.

Samen met DCWF zorgen wij voor een krachtige uitstraling en werken wij achter de schermen hard aan verbeteringen voor u als professional in de zorg. Zo hebben wij met drie collega-praktijken een pilot uitgevoerd voordat ZorgDomein is geïmplementeerd. Paulien is betrokken bij veranderingen en verbeteringen die in de DCWF regio worden uitgevoerd namens beide laboratoria. Uw input is dan ook van groot belang.

Welke vragen u ook heeft over klinische chemie of medische microbiologie; Paulien is uw aanspreekpunt:

Paulien Luijben Accountmanager bij Comicro en Diagnost-IQ
0621376985
paulien.luijben@comicro.nl